Camping ”Le Merle Roux”

De camping ligt aan de voet van een berg, met een oppervlakte van circa 18 ha. De camping heeft 200 plaatsen. “ Camping Le Merle Roux” is in 2013 over genomen door de Franceloc organisatie die vele camping in Frankrijk heeft. De camping valt onder de categorie “Veilige Campings “ langs de camping stroomt geen riviertje of beekje.

Bij de ingang van de camping vindt u de receptie, waar ook Nederlands wordt gesproken, hierdoor kunt u vanzelfsprekend rekenen op een goede dienst verlening in u eigen taal. Ook vindt u in de receptie een klein winkeltje voor de eerste levens behoeften, iedere ochtend kunt u daar vers brood halen, tevens is hier een kleine bibliotheek en internet.

Camping Le Merle Roux is een terras camping 90 % van de plaatsen zijn niet verbonden aan elkaar ook de stacaravans staan niet naast elkaar, daar door is iedere caravanplaats uniek met wat betreft het uit zicht. Het hoogte verschil tussen de receptie en de laatste stacaravans is ruim 200 meter en iedere caravan heef een eigen parkeerplaats.

De camping heeft 3 mooie zwembaden, één met 2 glijbanen. Apart hier van vindt een peuterbadje met daar om heen een  grasveldje met zonnebedden waar u zelf heerlijk kunt zitten en de kinderen kunt volgen.

In het midden van de Camping bevinden zich de bar, restaurant en een gezellig terras waar u heerlijk kunt genieten van een drankje, het vermaak in het zwembad en uiteraard het uitzicht. Aan het terras is een podium daar wordt veel gebruik van gemaakt, vooral met optredens van live muziek. Op het terras is ook WiFi.

Het verblijf op camping “ Le Merle Roux “ wordt nog veraangenaamd door:

  • Sportvelden
  • Jeu de Boulesbanen
  • Kinderspeeltuin
  • Wasmachines

En in het ”Hoog Seizoen“ is er een animatieteam voor jong en oud. De wegen op het terrein zijn voor het grootste gedeelte geasfalteerd en verlicht, de overige paden zijn goed verhard.